טוסט ירקות של יהב
- לוקחים פרוסת לחם עם חור עגול באמצע שעושים עם כוס
- ועוד פרוסת לחם שלמה
- את שתי הפרוסות מחממים על מחבת עם קצת שמן
- מחממים במחבת גם בצל וגמבה חתוכים לקוביות
- שמים את הפרוסה עם החור על הלחם השלם
- בתוך החור שמים את הירקות שחיממנו
- ומחממים במחבת עוד כ-3 דקות
- אפשר להוסיף בחור ביצה אם אוהבים
טוסט פסטו של רוני
- לוקחים פיתה
- בפיתה מורחים ממרח פסטו
- מעל הפסטו מניחים גבינה צהובה וזיתים ירוקים
- את הפיתה מחממים בטוסטר עד שהגבינה נמסה

הטוסט של מתן (אל תיבהלו זה הדבר הכי טעים בעולם)
- לוקחים שתי פרוסות לחם
- מורחים על הלחם ממרח שוקולד
- אפשר להוסיף גם: מרשמלו, חתיכות שוקולד פרה, חלווה מגורדת ועוד דברים מתוקים שאתם אוהבים
- עוטפים את הסנדויץ' שנוצר בנייר אפיה (כדי לא ללכלך)
- מכניסים לטוסטר לכ-2 דקות

טוסט ביצה של יהב
- לוקחים פרוסת לחם עם חור עגול באמצע שעושים עם כוס
- ועוד פרוסת לחם שלמה
- שמים את הפרוסה עם החור על הלחם השלם ומכניסים למחבת
- בתוך החור שמים ביצה, אפשר לשים גם תבלינים וגבינה צהובה חתוכה
- ומחממים במחבת עד שמגיעים למרקם שאוהבים
- מי שיודע יכול גם להפוך את הלחם כדי שהביתה תהיה קשה





