עוגת הביסקוויטים שלי היא פשוטה, טעימה וקצת שונה עם המגע האישי שלי, אז אם את רוצים לדעת איך להכין אותה תמשיכו לקרוא.
מצרכים:
- שרוול ביסקוויטים רגילים+חומים
- 2 שמנת מתוקה
- נס קפה מוכן בלי חלב
- 3 כפות סוכר
- כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה:
- מרטיבים את הבסקוויטים הלבנים בקפה ומסדרים בתבנית.
- מכינים את מילוי הוניל:
מקציפים יחדיו 1 שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, חצי שקית סוכר וניל, אינסטנט פודינג וניל, 1 וחצי כפות סוכר. - מכינים את מילוי השוקולד:
מקציפים יחדיו 1 שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, חצי שקית סוכר וניל, אינסטנט פודינג שוקולד, 1 וחצי כפות סוכר. - מורחים את מילוי הוניל על הבסקוויטים הלבנים.
- והנה הטוויטס : מרטיבים את הבסקוויטים החומים בקפה ומסדרים מעל המילוי הלבן .
- מורחים את מילוי השוקולד מעל הבסקוויטים החומים וכך הלאה (אני החלטתי לשים בשכבה האחרונה חצי מילוי וניל וחצי מילוי שוקולד) – כך שיוצאת לנו עוגה בכמה צבעים.
- שמים במקרר על להגשה
בתיאבון




