כשאמא שלי מכינה מאפים אז היא משתמשת בבצק מיוחד למאפים. לאחר ההכנה תמיד נישאר לה שאריות מהבצק מהקצה או מהצד ואני תמיד מבקשת את השאריות האלה ומכינה מהם מאפים שאני אוהבת.
מצרכים:
- בצק (שאריות מבצק פריך מלוח שקונים בסופר במדף הקפואים)
- ממרחים שאתם אוהבים (אני השתמשתי בלבנה, ממרח פסטו וממרח שום)
- קצת קמח

אופן ההכנה:
- מרדדים את הבצק בעזרת מערוך (רצוי לעובי כמה שיותר דק).
- מורחים את הממרחים שבחרתם על הבצק בשילובים שונים. אני בחרתי לשלב בכל פעם משהו אחר (לבנה ופסטו, פסטו ושום וכו').
- מגלגלים את הבצק באיזו צורה שתבחרו ומניחים בתבנית על נייר אפייה משומן.
- את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לכ- 20 דקות עד שהבצק מזהיב.
טיפים מעניינים:
אני בוחרת בכל פעם לגלגל את הבצק באופן קצת שונה, כמו שתראו בתמונה עשיתי גליל, כדור וגם סתם קיפול שמצא חן בעיני שקיפלתי והידקתי בקצוות. אתם יכולים להיות יצירתיים ככל שתרצו, המאפה יצא טעים בכל פעם.
אני ממליצה מאוד להכין את המתכון הוא טעים וכולם אוהבים אותו. מקווה שאהבתם את המתכון . בתאבון .




