מחפשים ארוחת ערב מעולה, או ארוחת עשר יצירתית לבית הספר? קבלו פשטידה ממש קלה וטעימה שאפשר לאכול חמה או קרה.
מצרכים:
- חבילת אטריות ביצים דקות
- חמש כפות סוכר חום
- כפית מלח
- 2 כפות קינמון
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמן קנולה

אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות
- מבשלים את האטריות בסיר עם מים לפי הוראות היצרן
- כאשר האטריות מוכנות מעבירים למסננת ונותנים לזה לעמוד לחמש דקות
- אחרי שכל המים יורדים מעבירים את האטריות לקערה גדולה מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים טוב טוב.
- משמנים תבנית ושופכים לשם את התערובת.
- מכניסים לתנור (שחומם ב 180 מעלות) ואופים כחצי שעה (עד שהחלק העליון של הפשטידה מקבל צבע חום בהיר).
- כמובן שאתם יכולים להוסיף גבינה , זיתים ועוד….
בתאבון 🙂