המצרכים:
- חבילה של ביסקוויטים רגילים או חומים
- כוס נס קפה מוכן בלי חלב (או כוס חלב)
- 2 שמנת מתוקה
- 3 כפות סוכר
- כוס חלב
- 1 סוכר וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע גבינה לבנה
- חבילת שוקולד שאוהבים לגרד מעל
אז איך מכינים:
שכבה ראשונה: מרטיבים את הביסקוויטים אחד אחד בכוס נס קפה ומסדרים בשכבה בתבנית. (חשוב! לא לשים בקפה יותר מדי, כי הביסקוויט יתפורר).
מכינים את מילוי הגבינה: מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר, חלב, סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. מורידים את המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל במשך בערך עוד 2 דקות.
שכבה שנייה: משטחים על גבי הביסקוויטים חצי מכמות הקרם.
שכבה שלישית: עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה.
שכבה רביעית: משטחים את החצי השני של קרם הגבינה שנותר על גבי הביסקוויטים.
שכבה חמישית: מגרדים על גבי העוגה את השוקולד.
שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.
בתאבון