המצרכים:
- טחינה גולמית
- גמבה
- לימון / תמצית לימון
- פפריקה
- מלח
- מלח לימון
- מיי שתיה
- קערה לערבוב, כף, כפית , מזלג וצלחת
אופן ההכנה:
- שימו טחינה בקערה, מוסיפים מים ומערבבים עד שלא יהיו גושים . מוסיפים לסירוגין מים וטחינה עד שיוצאת עיסה במרקם שאתם אוהבים.
- מוסיפים כפית של לימון / תמצית לימון.
- מוסיפים קצת מלח, מלח לימון ופפריקה.
- חותכים לגמבה את הקצה ללא הגבעול, ואת שאר הגמבה חותכים פסים פסים.
- מסדרים את הגמבה כמו בתמונה.
- בתיאבון




