העוגיות יוצאות שוקולדיות וטעימות, מומלץ לטבול בנוטלה מומסת וחמה.
מצרכים:
- 1 ביצה גדולה
- 4 כפות קמח
- 4 כפות נוטלה מומסת
אופן ההכנה:
מערבבים את הביצה עם הנוטלה עד לתערובת אחידה,
מוסיפים קמח ומערבבים עד שנתמע בתערובת.
עם כף עושים עיגולים מרווחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה
אופים כ-10-15 דקות ב-180מעלות.
מצננים את העוגיות כ-10 דקות לפחות, ואוכלים!
טיפ:
אם אתם אוהבים את העוגיות רכות אכלו אותן בעודן חמות. אני אוהבת אותן קשות יותר אחרי שמחכים כעשר דקות אחרי שהן יוצאות מהתנור והן הספיקו להתקרר קצת.




