כתבו: גל איילון ושני יוסף
בחרנו להמליץ על עוגת השוקולד הזו כי היא ממש פשוטה להכנה ואפשר לאכול אותה בלי כלום או לשדרג כמו שאתם אוהבים. חשוב שתעקבו אחרי המתכון בדיוק כדי לקבל תוצאה טובה (מניסיון). הכנו לכם גם סרטון שיקל עליכם להבין את התהליך.
תוכלו לראות סרטון שהכנו בטיקטוק >>
שלב 1: קערת הקמחים
- 2 כוסות קמח לבן רגיל
- שקית של אבקת אפיה
- כפית שטוחה של סודה לשתייה
- 4 כפות של אבקת קקאו
מערבבים ושמים בצד.
מחממים תנור ל-180 מעלות (שיהיה כבר חם כשנרצה להכניס את העוגה).

שלב 2: הקערה הרטובה
- 2 ביצים
- כוס ושליש של סוכר
- כוס שמן
- כוס מים פושרים
- 3/4 כוס מים רותחים
- מערבבים את החומרים של הקערה הרטובה

שלב 3: חיבור הקערות
מוסיפים את קערת הקמחים לקערה הרטובה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ושופכים את הבלילה לתבניות.
אופים למשך 35-45 דקות.
טיפ: כדי לדעת שהעוגה מוכנה ניתן לנעוץ קיסם באמצע העוגה ואם הקיסם יוצא יבש זה אומר שהעוגה מוכנה!
שדרוגים
אנחנו אוהבות את העוגה בלי כלום מעל אבל אתם יכולים להוסיף אבקת סוכר, סירופ שוקולד או גלידה.
אנחנו ממליצות על גלידת וניל או שוקולד.
זהו מוזמנים להכין ולהנות




