שיטה 1 – השיטה לספורטאים
תחזיקו את הבקבוק חזק ביד עם הפקק סגור (חשוב מאוד לבדוק שהפקק סגור, אחרת הכל יכול להישפך), הבקבוק צריך להיות כלפי מטה.מסובבים את היד סיבובים גדולים מאוד, מהר מאוד – ואז מכוח הסיבוב הקטשופ נדחק כלפי מטה ומוכן לשימוש בתחתית הבקבוק.
שיטה 2 – שיטה לעצלנים
פתחו את בקבוק הקטשופ ושימו בו טיפת מים (טיפה). איך זה עובד? הרי הקטשופ סמיך וכשנשים בו טיפת מים הוא יהיה יותר נוזלי וכך ייצא יותר קטשופ . לכל המודאגים זה לא פוגע בטעם אבל עם תשימו מלא מים אולי זה ישנה את הטעם אז חשוב לשים קצת מים .לא לדאוג אם זה נוזלי טיפה זה בסדר .
שיטה 3-שיטת הסכין
הפכו את הבקבוק על הפקק ותנו לו קצת לנוח (כדי שהקטשופ יטפטף לתחתית לכיוון הפקק). פתחו בזהירות את המכסה בסיבוב (זהירות שלא ישפריץ, קטשופ הוא כתם על בגדים), קחו סכין לא חדה, סכין מריחה, והכניסו אותה לתוך הבקבוק. הסכין הארוכה תאפשר לכם לאסוף קטשופ מהדפנות.

שיטה 4 – השיטה הרגילה
כשהבקבוק מלא, כמובן שאפשר פשוט לקחת את הקבוק, לשקשק אותו טוב, ללחוץ – והקטשופ יוצא. חחחח
במיוחד בשבילכם
כדי שלא תשתעממו בזמן שאתם מנסים להוציא את הקטשופ אספנו עבורכם סרטונים של עוד אנשים שמנסים להוציא את הנוזל האדום הטעים:




