מתכון 1
ממש טעים והכי כיף לשתות אותו מול הטלוויזיה, בצפייה בתוכנית האהובה עליכם
רכיבים:
- 2 כוסות חלב
- 3 כפות אבקת קקאו
- חצי כפית אבקת קינמון
- 1 כפית של סוכר לבן
- קמצוץ מלח
- חצי כפית תמצית וניל
- ומקל קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את החלב, הקקאו ואת אבקת הקינמון בסיר על אש בינונית, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר ואת המלח ומערבבים שוב. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב בפעם אחרונה. מוזגים לכוס ומוסיפים את מקל הקינמון. המתכון מתאים ל-2 מנות. בהצלחה!
מתכון 2
ממש קל עם בסך הכול 5 רכיבים.
רכיבים:
- חצי כוס חלב
- רבע כוס שמנת מתוקה
- 140 גרם שוקולד חלב קצוץ מראש
- חצי כפית סוכר לבן
- מרשמלו
אופן הכנה:
מערבבים את החלב ואת השמנת בסיר על אש בינונית עד לבעבוע מהחום, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס. מוזגים לכוס ומניחים למעלה מרשמלו גדול. המתכון מתאים ל-2 מנות. תהנו!
מתכון 3
טעים ממש, אני מעדיפה עם שוקולד חלב, אבל גם עם שוקולד מריר זה ממש טעים.
רכיבים:
- 4 כוסות חלב
- מקל קינמון/מקל וניל
- 300 גרם שוקולד מריר (או חלב, אם אתם רוצים שוקו חם מתוק יותר) קצוץ מראש
- קצת שוקולד מגורד
אופן הכנה:
מחממים את החלב עם מקל הקינמון/מקל הווניל עד לבעבוע עדין. מניחים בצד ל 8-10 דקות. מסננים ומחזירים את התערובת לסיר. מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים בכף/מטרפה, עד שהשוקולד נמס לגמרי והשוקו נעשה אוורירי. מגישים עם השוקולד המגורד מעל. המתכון מתאים ל- 4 מנות. בתיאבון!
מתכון 4
שוקולד לבן הוא השוקולד האהוב עליי, אז ברור שאני הולכת להכין את המתכון הזה מלא פעמים ומקווה שגם אתם.
רכיבים:
- 350 שוקולד לבן מגורד מראש
- 6 כוסות חלב
- כפית וחצי תמצית וניל
- 2 כוסות שמנת מתוקה
אופן הכנה:
שמים מראש את השוקולד הלבן בקערה. מחממים את החלב והשמנת בסיר עד לבעבוע עדין וישר שופכים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומוסיפים את תמצית הווניל. מערבבים בעזרת מטרפה עד שמתחיל להיווצר קצת קצף על התערובת. שופכים לכוס ומגישים. המתכון מתאים ל-6 מנות. לכו להכין!
מתכון 5
שוקו עם נוטלה הכי טעים וקל בעולם, ממליצה להביא לבית הספר ולגרות את כולם.
רכיבים:
- שתי כוסות חלב
- חצי כוס נוטלה וזהו
אופן הכנה:
מחממים את הנוטלה והחלב בסיר תוך ערבוב במטרפה/כף עד לבעבוע עדין והמסה של הנוטלה בחלב. זהו מוכן. המתכון מתאים ל-2 מנות.