מאת: שני יוסף וגל איילון
אוהבים קרם ברולה אבל אין לכם כוח להתעסק עם זה? הנה מתכון שיפתור לכם את הבעיה! קרם ברולה פשוט ביותר ואפילו לוקח רק 5-10 דקות הכנה!
מצרכים:
- מעדן חלב בטעם וניל. ההמלצה בטיקטוק היא על מעדן "הגולן".
- סוכר (לא משנה אם לבן או חום).
אופן הכנה:
- שפכו את המעדן לתוך הכלי שתרצו להגיש בו את קרם הברולה.
- הכניסו לקירור קצר במקרר.
- אחרי הקירור פזרו סוכר מעל המעדן בנדיבות ושרפו אותו עם ברנר (ניתן גם עם מצית).
חשוב מאוד להיזהר בשלב הזה ולעשות אותו רק עם מבוגר לידכם!
המלצות:
אפשר להוסיף כדור גלידה ליד כשמגישים את המנה.
אחרי הקירמול (שריפת הסוכר) ניתן לשים במקרר למעט זמן שיתקשה, יהיה קראנצי וניתן לשבירה.
בתאבון




