מאת: גל אילון ושני יוסף
מתכון מרענן וקליל לבננה מצופה בשוקולד:
- לוקחים בננה, מקלפים אותה, תוקעים בה שיפוד ושמים במקפיא לחצי שעה בערך.
- ממיסים שוקולד שאתם אוהבים וטובלים את הבננה
- ניתן להוסיף סוכריות מעל השוקולד
- מכניסים את הבננה למקפיא לעוד כ-10-15 דקות
וזהו, בתיאבון!
שייק צהוב מדויק ליום קיצי וחם:
מצרכים:
- מנגו קפוא
- אננס קפוא
- פסיפלורה
- מיץ תפוזים (עדיף טבעי)
איך עושים:
- מכניסים את הפירות לשייקר
- כשהשייק מוכן שמים אותו בכוס יפה שאוהבים
תהנו לכם מהשייק!
מילקשייק וניל ותותים מרענן וטעים:
- חותכים תותים ושמים בשייקר
- מוסיפים לשייקר גלידת וניל
- כשהשייק מוכן שמים בכוס שקופה
(ניתן להוסיף קצפת וסוכריות מעל המילקשייק)
שיהיה לכם קיץ מהנה ומלא חוויות ומאכלים טעימים





